söndag 23 augusti 2015

Just nu på instagram :)


En lycklig tjej som äntligen fått ta hål i öronen!! #håliöronen #blomdahl #lycka

lördag 22 augusti 2015

Just nu på instagram :)


Nu blir det kryddparty! ;-) #partaj #leksaker #kryddparty

Äntligen bebis!!

Äntligen har barnens kusin fått sin bebis!! Vi har väntat lääääänge nu. Och jag misstänker att den nyblivna mamman tyckte att dom sista veckorna gick sakta sakta. Men nu är bebisen här! Så ny längtar vi lite till. Efter att få snosa bebis. :-D

Idag blir det inget bebismys. Dels låter vi närmaste familjen få komma först. Plus att jag ska på partaj hemma hos A idag. Det har utlovats massor av skoj. Yeay!

Men jag är lite sur och bitter... på mina fötter. För hur kul är det att behöva släpa med foppatofflor överallt. Men det är väl ganska okej, dom är svarta och matchar mina kläder. Det är värre med gympaskorna. Dom är ljusgröna. Inte direkt passande till övrig klädsel. Så kommande projekt får bli att försöka få tag i ett par skor som inläggen funkar i och som funkar till fest... Blääääää....

onsdag 19 augusti 2015

Just nu på instagram :)


via Instagram http://ift.tt/1Nv1Lyq

Är det hemodlat ska det synas!


via Instagram http://ift.tt/1JiV2px

Sååå befriande!

Idag har jag gjort något jag inte har gjort på väldigt länge!! Efter att jag lämnat tjejerna i morse skulle jag ta en promenad. Var ju tvungen att inviga nya träningslinnet. ;-)
Sagt och gjort. Lämnade Malin på dagis, satte på mig mina supersnygga nya hörlurar och gav mig iväg. Hade tänkt gå hälsans stig först men bestämde mig istället för att gå slingan i skogen. Det var riktigt skönt där. Solen gassade men i skogen blev det lagom med skugga. Det i kombination med musiken fick mig på ännu bättre humör än jag redan var på. När jag kommit en bit och en massa nedförsbackar väntade fick jag för mig att prova på att springa. Det var som sagt lääääänge sen jag gjorde det!

Det var så skönt! Så befriande!! Och foten klarade av det. Totalt blev det nästan två och en halv kilometer och jag joggade mer än hälften. Yeay liksom!

Jag stretchade lite när jag kom hem. Nån gång ska väl jag med lära mig. Och den här gången vill jag klara av det... Så ni återstår att se hur det går med foten. Den friskare av fötterna som jag sällan har ont i numera har jag inte känt av alls. Den andra foten känns en aning, men inte mer än så. Och så kan det kännas en vanlig dag iallafall. Speciellt som jag fuskade med inläggen igår. Håll tummarna för att det funkar. Och att jag lyckas få lite rutin på det här igen.

onsdag 12 augusti 2015

Regndroppar, larvinvasion och volanger.

Till ljudet av droppande regn sitter jag ute på balkongen. Mot balkongräcket är det stora droppar som smattrar även om det inte regnar jättemycket just nu. Misstänker att det kan bli en skur av det... I bakgrunden hörs motorvägen men det är ljud jag är van vid.

Jag har laddat med vattenmelon och en bok. Det är någorlunda varmt ute så jag kan sitta här även om det kommer en rejäl skur. Och annars får jag väl hämta en filt.

Mindre kul är min ena blomlåda. Den med sallad i, som blommade så bra, var full av en massa larver... så igår klippte jag bort all sallad. Inga larver här tack. Jag hoppas att dom bara fanns i salladen. Hittills har jag inte hittat tecken på larvaktivitet nån annanstans. Däremot har mina tomater så sakta börjat komma. Och pelargonerna som sett så ledsna ut hela sommaren har börjat blomma. Gurkor är det flera stycken på väg. Hoppas dom blir större för nu är dom som små lillfingrar i storlek. ;-)

Jag tror det börjar bli dags att skörda morötter och rödbetor nu. Det ska bli spännande. Rödbetorna är i en långsmal modell, typ som morötter. Hoppas dom smakar gott. Då bli Malin lycklig, hon älskar rödbetor.

Apropå Malin. Har ni sett så tjusig hon är när hon sparkcyklar till dagis. Långklänning med volanger ska det va. ;-)

tisdag 11 augusti 2015

Att ta vara på det positiva.

Ibland behöver man att nån annan säger det där självklara till en. Idag handlade det om att pausa, att stanna upp och bara vara en stund mellan varven. Att hitta en stund för återhämtning utan att ha nånting som ligger och gnager i bakhuvudet. Jag kan vara dålig på det mellan varven... Är det bara jag eller är vi dåliga på att pausa och hämta andan?

Just idag har jag däremot gjort nåt för mig själv. Nåt jag mår bra av. Jag städade. Hahahah. Dom som känner mig vet vad jag tycker om att städa. Men alltså, efteråt, när det är klart. Då njuter jag!! Det är ju så härligt att bara vara när det är ordning och reda.

Hmm... Jag kanske skulle skaka liv i måndagslistan igen... Det var inte jag som skapade den men jag gillade att skriva min egen lista. En påminnelse om vad man blit glad av just nu. Nånting som kan va bra att tänka på när man har det tufft... Jag får fundera...

Idag är det lite tur att jag städade. Det är väldigt grått ute och det lockar inte till att sitta på balkongen och njuta. Får nog bli tända ljus inne ikväll. Bilden visar en kväll ute för ett par dagar sen. :-)

onsdag 5 augusti 2015

Hej Bloggen!

Det var länge sen det kom ett inlägg. Flera månader. Funderade ett tag på om jag ens skulle återuppta bloggandet. Men jag saknar det faktiskt. Lusten att skriva kommer tillbaka mer och mer. Vilket jag tar som nåt positivt.

I slutet av vårterminen, efter bland annat min sterilisering med efterföljande komplikationer, en massa stress så byggdes en stress och oro upp i kroppen som ledde till att jag bara mådde sämre och sämre. Det psykiska gjorde sig påmint även fysiskt. Orken gick till familjen och att må bättre. Det går upp och ner men är mest upp numera.

Just nu njuter vi av sol och värme för fullt, efter en sommar som varit ganska blöt. I köket tinar ett paket kräftor till i kväll. Solen gassar för fullt. Barnen väntar ned spänning på att deras kusin ska ploppa bebis. Det är dags vilken dag som helst nu. I övrigt är det väldigt mycket dag för dag just nu. Och det känns bra!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...